Jag är en
golfspelare

Redo att ta din golf till nästa nivå? Spela golf i USA samtidigt som du studerar på college med ett golfstipendium!

GOLF

GOLF

Golfstipendium:

spela collegegolf och studera i USA

Få det bästa av två världar med golfstipendium för college: golf och en kandidatexamen från ett universitet i USA eller Kanada!

Med collegegolf får du som golfare tid för träning och tävling, samtidigt som du läser på universitetet eller college. Tack vare golfstipendier i USA får du ekonomiskt stöd för att finansiera både studier och din golfsatsning. Som svensk student kan du dessutom ansöka om CSN lån för utlandsstudier!

Genomsnittligt stipendium
24.401
Antal full rides
1.605
Stipendium totalt i US dollar
796.000.000

Se var våra golfspelare kommer ifrån!

Collegegolf är en av de största collegeidrotterna i USA. Kalifornien och Florida är två stater som framför allt attraherar golfspelare, mycket på grund av vädret som gör det möjligt att spela golf året om. Dock finner du ett stort urval av colleges över hela landet som erbjuder golfstipendier och de rätta förutsättningarna för att utvecklas som spelare.

Collegegolf i USA har egna turneringar och tävlingar för student athletes. Som golfspelare på collegenivå tävlar du både individuellt och i lag med skolans team. Collegegolf öppnar många dörrar för unga spelare. Exempelvis finns en särskild PGA tour (PGA Tour University) för spelare som kvalar in genom resultat från collegegolf.

UNIVERSITET

UNNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

Flera golfspelare på den absoluta toppnivån har studerat på college i USA med golfstipendium under sin tidiga karriär. Jesper Parnevik och Annika Sörenstam är två exempel på detta.

Dock behöver du inte ha en proffskarriär eller PGA-touren som mål för att kunna spela collegegolf. Collegegolf har olika divisioner och nivåer där du som student kan välja en nivå på golfprogram och college som passar just dig och dina ambitioner.

 
 

Enrique
Marin

Tomine & Thea
Bjerkelo

UNNIVERSITY OF IDAHO

Business Finance

COLORADO STATE UNIVERSITY

Business Organization and Innovation Management

 

Tack vare idrottsstipendium kunde jag fullfölja en examen och samtidigt tävla på högsta nivå på en NCAA Divison 1 skola.

 

Förvänta dig det bästa och det värsta, men låt ingenting stoppa dig från att följa dina drömmar.

 

Att studera i USA med hjälp av ett collegestipendium en dröm för många unga golfare, och av goda skäl! Många av världens högst rankade universitet finns i här. Som student athelte med golfstipendium får du alltså ta del av topputbildning, otroliga golfanläggningar direkt på campus och uppleva det spännande collegelivet!

Ta första steget för att bli en student athlete!

#BeAKeystone

I'm a
college coach

Find out more about Keystone Sports and our student athlete recruiting service that allows young athletes to combine education with sports.

COACH

COACH