Jag är en
simmare

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Upptäck möjligheterna som simmare på college i USA! Med ett simstipendium får du support för både collegestudier och din simning.

SIMNING

SIMNING

Simstipendium:

kombinera simning med studier i USA

Med ett simstipendium i USA får du den perfekta mixen av simning och collegestudier! Simning är en av de mest utmanande sporterna för att avancera till professionell nivå.

Med collegesimning och tillgängliga stipendier för internationella studenter får du rätt verktyg och stöd för att utveckla dina färdigheter. Förutom simstipendier så kan du som studentidrottare från Sverige även ansöka om CSN för utlandsstudier.

Genomsnittligt stipendium
24.401
Antal full rides
1.605
Stipendium totalt i US dollar
796.000.000

Se var våra simmare kommer ifrån!

Genom att bli en student athelte så kommer du få möjligheten att simma dagligen och bli en del av ett collegelag med samma passion som du: simning. Dessutom får du tillgång till guidning av proffs och simtränare, redo att hjälpa dig både under och efter dina studier.

Som collegesimmare deltar du i särskilda simtävlingar för NCAA-studenter. Liksom ”vanliga” simtävlingar är dessa skolturneringar och simtävlingar kategoriserade utifrån de olika på simsätten (bröstsim, ryggsim, fjärilsim, frisim och medley).

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

Simning är en populär idrott på college och bygger en stark grund för en framtida karriär som stimmare. Listan är lång över professionella simmare som under tidiga år simmat samtidigt som de studerat på college i USA. Therese Alshammar och Lars Frölander är två goda exempel.

Nuria
Gallego Murcia

Petter
Kolaas

Jan
Delkeskamp

Mari
Alvsaker

UNIVERSITY OF ARKANSAS AT LITTLE ROCK

International Business

ST AMBROSE UNIVERSITY

History & Political Science

QUEENS UNIVERSITY OF CHARLOTTE

Finance & Accounting

KEISER UNIVERSITY

Business Administration

Jag hade inte haft råd att studera i USA utan idrottsstipendier. Jag kunde leva min dröm tack vare det.

 

Det bästa med livet som student athlete är att kunna leva ut sin idrottsdröm samtidigt som man får en bra start på sina studier.

Jag gjorde det! Tack vare stipendium hade jag möjlighet att studera i USA! Det kan vara tufft ibland, men det är den bästa upplevelsen du kan fp!

Att vara student athlete i USA var de bästa fyra åren av mitt liv, och jag hoppas att många fler idrottare kommer att överväga färdelarna. Prova det och var öppensinnad!

 

Att bli belönad med simstipendium och bli en student athlete är en otrolig upplevelse –som simmare, student och människa.

Att studera utomlands vidgar dina vyer och du kommer träffa nya människor från hela världen under din tid på college i USA. Förutom bättre engelskkunskaper så är utlandsstudier en erfarenhet som onekligen sticker ut på ditt CV!

Ta första steget för att bli en student athlete!

#BeAKeystone

I'm a
college coach

Find out more about Keystone Sports and our student athlete recruiting service that allows young athletes to combine education with sports.

COACH

COACH