Jag är en
fotbollsspelare

Upptäck möjligheterna med fotbollsstipendium i USA. Ta chansen att utveckla din fotboll samtidigt som du studerar på college!

Jag är en
fotbollsspelare

Upptäck möjligheterna med fotbollsstipendium i USA. Ta chansen att utveckla din fotboll samtidigt som du studerar på college!

I am a
soccer player

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Take your soccer skills to the next level while pursuing a recognized college degree in the US and Canada.

SOCCER

SOCCER

Fotbollsstipendium:

spela collegefotboll och studera i USA

Collegefotboll bjuder på en fantastisk möjlighet om du vill utveckla din fotboll samtidigt som du studerar på college. Med fotbollsstipendium får du ekonomiskt stöd för att täcka både dina universitetsstudier och allt som rör din fotbollsträning.

Genom att bli rekryterad av en collegetränare i USA får du fantastiska förutsättningar att utvecklas som fotbollsspelare. Få daglig fotbollsträning, spela mot andra collegelag och delta i specifica turneringar för collegefotboll. Allt detta medan du tar en kandidatexamen!

Genomsnittligt stipendium
24.401
Antal full rides
1.605
Stipendium totalt i US dollar
796.000.000

Se var våra fotbollsspelare kommer ifrån!

Upptäck de oändliga möjligheterna med college fotboll och idrottsstipendium för fotbollsspelare!

Collegefotboll är en av de mest populära idrotterna på amerikanska universitet. Varje år lockar toppuniversitet i USA svenska fotbollsspelare och spelare från jordens alla hörn som drömmer om att tilldelas stipendium och spela fotboll utomlands. En av våra svenska talanger som gjort detta är Hjalmar Ekdal, men listan är lång över professionella spelare som tidigare spelat collegefotboll!

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

Upptäck Alliance Athletes App och ta din passion till nästa nivå på andra sidan Atlanten! Tänk dig en app där amerikanska tränare letar efter nya fotbollsspelare till sina collegelag, och den spelaren kan vara du. Missa inte chansen att bli upptäckt och rekryterad med Alliance Athletes App!

Som fotbollsspelare på college befinner du dig i en otrolig miljö som innebär fantastiska möjligheter för att växa och utvecklas som spelare. Som student-athlete får du daglig träning på campus, delta i collegeturneringar med ditt lag och stöttning från engagerade collegetränare.

Judith
Sainz Paez

Hugo
Keller

Selina
Vidhammer

Ida Elise
Hjelle

Mattias
Cooper Seip

CENTRAL METHODIST UNIVERSITY

Business Marketing Administration 

SETON HALL UNIVERSITY

Management and Marketing

UNIVERSITY OF HOUSTON VICTORIA

University Studies

NORTH PARK UNIVERSITY

Business

AMERICAN UNIVERSITY

Business Adminstration

Idrottstipendier hjälpte mig att bli den person jag är idag. Jag har upplevt en av de bästa erfarenheterna som en internationell studentidrottare kan ha i ett annat land.”
 

Du får göra det du älskar varje dag, få en universitetsexamen och bygga relationer som kommer att vara för evigt, allt på en och samma gång. Jag har inte ångrat mitt beslut en sekund.

Ta risken och jobba hårt! Det är så värt det, och jag har fått vänner och minnen för livet. Det är en fantastisk möjlighet att spela fotboll samtidigt som du få en examen.

Att vara studentidrottare är en unik upplevelse. Om du har möjligheten att åka och funderar på att göra det, gör det!

Det är en fantastisk möjlighet att växa som atlet och person. Dessutom har jag fått  fantastiska vänner som jag kommer att ha resten av mitt liv.

Att studera i USA tack vare ett fotbollsstipendium är ett stort äventyr men även en erfarenhet som är värdefull för ditt CV. Förutom en collegeexamen kommer du att växa enormt på ett personligt plan under dina år i USA. Du kommer också förbättra din engelska och få nya vänner från hela världen!

Ta första steget för att bli en student-athlete!

#BeAKeystone