Jag är en
volleybollspelare

Utnyttja din fulla potential som volleybollspelare i USA! Spela volleboll och studera på college med ett volleybollstipendium.

VOLLEYBOLL

VOLLEYBOLL

Volleybollstipendium:

spela collegevolleyboll och studera i USA

Drömmer du om att spela volleyboll samtidigt som du pluggar på college? Med collegevolleyboll i USA är det möjligt! Med volleybollstipendium får du ekonomisk stöttning för att täcka kostnaderna för att studera i USA men även för att träna och tävla inom volleyboll.

Tack vare det amerikanska collegesportssystemet får idrottande studenter full support för att utveckla sig inom sin sport medan de studerar. Stipendium för volleyboll ger volleybollspelare möjlighet att följa både sin passion och säkra en universitetsexamen. Som studentidrottare kan du även ansöka om CSN för utlandsstudier, utöver ditt stipendium.

Genomsnittligt stipendium
24.401
Antal full rides
1.605
Stipendium totalt i US dollar
796.000.000

Se var våra volleybollspelare kommer ifrån!

Volleyboll är en av de mest populära idrotterna för damer på college i USA. Dock finns det även colleges och universitet som har herrlag. Som collegestudent med volleybollstipendium i USA får du tillgång till resurser för att växa som student, spelare och lagkamrat.

Att vara studentatlet med volleybollstipendium i USA är en fantastisk erfarenhet och upplevelse. Kanske har du som plan att satsa på en karriär som professionell volleybollspelare efter college? Eller söker du framförallt möjligheten att kunna spela volleyboll medan du studerar på college? Collegevolleyboll finns på alla nivåer.

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

Förutom ekonomiskt stöd tack vare volleybollstipendier får du de rätta förutsättningarna när du spelar volleyboll på college i USA. Du kommer träna dagligen på toppfaciliteter på campus, tävla mot andra skolor med ditt collegelag och få stöttning från engagerade collegetränare.

Flera av världens högst rankade universitet finns i USA, och du finner skolor med stipendium för volleybollspelare över hela landet. Så förutom att du kommer bli en mer erfaren och skicklig spelare, kommer du även säkra en kandidatexamen!

Name
Surname

Name
Surname

ATTENDED UNIVERSITY

Field of studies

ATTENDED UNIVERSITY

Field of studies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Att studera utomlands är en ovärderlig erfarenhet för livet. Du kommer studera ihop med klasskamrater från hela världen, få nya vänner, uppleva collegelivet i USA, bli bättre på engelska och i slutändan ha en stor merit på ditt CV!

Ta första steget för att bli en student athlete!

#BeAKeystone

I'm a
college coach

Find out more about Keystone Sports and our student athlete recruiting service that allows young athletes to combine education with sports.

COACH

COACH