The
Keystone
story!

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

OM KEYSTONE SPORTS

Keystone Sports samlar Europas mest framstående företag inom collegerekrytering under ett och samma tak.

OUR MISSION

Är att göra det möjligt för internationella studenter att kombinera collegeidrott med högre utbildning i USA och Kanada.

Tack vare möjligheten att kombinera sport med studier på college kan idrottare utvecklas inom sin sport samtidigt som de läser mot en kandidatexamen. Med tillgängliga idrottsstipendier får idrottande studenter ekonomiskt stöd för att på så vis täcka både studiekostnader och sin idrottssatsning.

Keystone Sports hjälper ungdomar från hela världen att upptäcka denna fantastiska möjlighet. Vi finns med vid studentens sida hela vägen, från intresseanmälan fram till registrerad ”student athlete” i USA!

BRANDS

Right To Play

Keystone Sports är stolt partner till Right To Play. Right To Play är en ideell organisation som använder lek och idrott som verktyg för att stärka och stötta barn i resursbegränsade samhällen. Right To Play grundades för mer än 20 år sedan och förändrar årligen livet för över 1,5 miljoner barn. Med lek- och skolprogram genom Right to Play får barnen verktyg och stöttning att utvecklas, få utbildning och skapa en ljusare framtid.

Keystone Sports har ett omfattande nätverk med tränare från alla collegedivisioner inom NCAA och NAIA, och samarbetar med mer än 820 universitet.

Med vårt goda, väletablerade rykte samt erfarna team med över 100 anställda, matchar vi framgångsrikt idrottare från fem kontinenter med deras drömskolor i USA.

UNIVERSITET

Jobba hos oss

Drömmer du om att jobba i ett internationellt team med en stor passion för sport och utbildning? På Keystone Sports blir du en del av en tight gemenskap med kollegor från hela världen och en oslagbar laganda! Se våra lediga tjänster och bli vår nya teammedlem!

PARTNERS

Nyfiken på Keystone Education Group?

Keystone Sports är en del av Keystone Education Group (KEG). Läs mer om den ledande online-resursen för blivande studenter och utbildningsinstitutioner världen över.