Keystone Sports Performance Program

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Välkommen till Keystone Sports Performance Program, ett initiativ utformat av experter för att ta idrottande studenter till nya höjder.

Programöversikt

Vårt omfattande program för prestation och träning är noggrant utformat för att utrusta unga idrottare med kunskap och färdigheter som krävs för akademisk och idrottslig framgång i USA.

På Keystone Sports känner vi till de utmaningar som student-athletes står inför. Vårt Performance Program fungerar som en omfattande guide och täcker olika aspekter av att idrotta som student på college. Det innebär fysisk och mental prestation, idrottsmedicin, återhämtning och sömn, samt näring.

Varför bör student-athletes lära sig metoder för ökad idrottsprestation?

Träning för optimerad idrottsprestation är avgörande för studenter som idrottar på college i USA. Träningen bidrar till ökad fysisk kondition, mental prestation, förebygger skador och förbättrar färdigheterna inom sin specifika sport. Metoder för ökad fysisk kondition och athlete development bidrar till fysiologiska fördelar inom deras valda collegeidrott. Metioderna och träningen bidrar till bättre prestation på planen men minskar även risken för skador.

Mental prestation kan ökas genom mental träning och psykologiska strategier såsom visualisering och stresshantering. Mental träning är viktigt för alla idrottare, oavsett nivå. Detsamma gäller strategier för fysiologisk träning som del av optimerad idrottshälsa. Fysisk förmåga är inte bara beroende av kondition och styrka utan även korrekt näring, sömn och återhämtning. Genom att kombinera mental och fysiologisk träning får idrottare ett fulländat verktyg för att utnyttja sin fulla kapacitet och prestera på högsta nivå, både på lång- och på kort sikt.

Clive Brewer​

Direktör för idrottsprestation

Clive Brewer har över 25 års erfarenhet inom fysiologisk träning för högpresterande sporter och athlete development. Clive leder OrthoArizona, ett specialistcenter för atletutveckling, och är en internationellt anlitad konsult. Genom guidning och support har Clive utformat framstående program för athlete development och bidragit till flertaliga mästerskapsframgångar.

Möt experterna

Darren Treasure

Professor i idrottpsykologi

Dr. Darren Treasure är en framstående expert inom idrottspsykologi. Som konsult för mental prestation har han stöttat professionella atleter på absoluta toppnivån. Från OS-vinnare till världsmästare, NBA-spelare, spelare i Premier League och det vinnande amerikanska landslaget i damfotboll.

Atletutveckling och förbättrad idrottsprestation består av både mental och fysiologisk träning. Genom att använda dessa tekniker förbereds idrottande studenter för långsiktig framgång i USA, oavsett collegidrott. Metoderna främjar inte bara fysisk förmåga utan också mental styrka och disciplin. Effekten av att kunna bemästra detta sträcker sig bortom idrottsplanen. Som student på universitetet och i framtida yrken är det en stor fördel att bemästra dessa tekniker. Med Keystone Sports Performance Program får du alla verktyg och stöd från experter för att prestera på toppnivå.

Ge dig ut på din framgångsresa i USA med Keystone Sports! Låt dina mål och drömmar bli till verklighet med hjälp av idrottsstipendium och support från experter inom området. Din resa börjar här och nu!

Hur programmet fungerar

Keystone Sports Performance Program finns tillgängligt genom vår digitala plattform. Plattformen erbjuder ett mångfacetterat lärande och full tillgång till allt material när det passar dig. Fördjupa dig i en blandning av engagerande videor, omfattande tryckt material, webbinarier och exklusiva live sessioner med Clive och Darren – experterna bakom programmet.

Nedan hittar du exempel på vad som ingår i Keystone Sports Performance Program:

Videor, tryckt media och webbinarier: Allt tillgängligt via Keystone Sports användarvänliga digitala plaform.

Personliga sessioner: Delta i exklusiva sessioner och webbinarier med Clive och Darren.

Flexibel tillång : Välj att köpa programmet som en fristående produkt eller som en del av våra omfattande Student-Athlete Services (SAS) -paket.

Anpassad åtkomst : Anpassa din åtkomst baserat på tjänstepaket eller fristående pris.

Upptäck din fulla potential

Keystone Sports Performance Program är mer än bara ett program; det är din väg mot att nå din fulla potential som idrottare och student i USA. Oavsett om dina ambitioner ligger i mästerskapsframgång, akademisk excellens eller båda – vårt program ger dig rätt stöd och guidning för att prestera på topp.

Gör dig redo för ett unikt koncept där sport möter utbildning, och bli en framgångsrik student-athlete i USA. Uppnå dina mål och ambitioner med hjälp av idrottsstipendier och support från experter. Resan mot framgång börjar här med Keystone Sports!