Jag är en
rugbyspelare

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Redo att ta din rugbypassion till nya höjder? Spela collegerugby och studera i USA med hjälp av ett rugbystipendium!

RUGBY

RUGBY

Rugbystipendium:

spela collegerugby och studera i USA

Upptäck rugbystipendier i USA och möjligheten att träna rugby parallellt med att du pluggar på college! Som student med rugbystipendium får du vägledning av tränare som hjälper dig att växa och bli en ännu skickligare spelare.

Collegerugby är en fantastisk möjlighet för internationella rugbyspelare. Förutom alla möjligheter för att utveckla din rugby så är det en stor erfarenhet att ha spelat rugby i utlandet. Med ett rugbystipendium får du dessutom ekonomiskt stöd för att täcka kostnader för både studier och allt som gäller din rugby, såsom tävling och träning. Som studentidrottare i USA kan du dessutom ansöka om CSN för utlandsstudier.

Genomsnittligt stipendium
24.401
Antal full rides
1.605
Stipendium totalt i US dollar
796.000.000

Se var våra rygbyspelare kommer ifrån!

Att aspela rugby på college är en bra förberedelse för dina framtida mål. Oavsett om du strävar efter att satsa på en karriär som professionell rugbyspelare eller helt enkelt vill ha tid för collegerugby medan du läser mot en universitetsexamen i USA. Collegerugby har olika nivåer som passar alla ambitioner och mål.

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

Rugbystipendier i USA bjuder på stora möjlighter för internationella studenter med rugbyambitioner. Ta chansen att kombinera universitetsstudier, sport och väx enormt på personligt plan! Som student på college kommer du bli bättre på engelska, både tack vare studierna och rugbyträningen men också av att bo i USA.

Name
Surname

Name
Surname

ATTENDED UNIVERSITY

Field of studies

ATTENDED UNIVERSITY

Field of studies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gör dig redo för livet som rugby student athlete i USA! Föreställ dig en helt ny vardag som innehåller rugbyträning med coach och laget på campus, men även rugbyturneringar över hela USA. Dessutom kommer din vardag vara ett typiskt studentliv: föreläsningar och skolarbete ihop med studenter från jordens alla hörn och alla roliga aktiviteter som tillhör ”collegelivet”.

Ta första steget att bli en student athlete!

#BeAKeystone

I'm a
college coach

Find out more about Keystone Sports and our student athlete recruiting service that allows young athletes to combine education with sports.

COACH

COACH