Jag är en
landhockeyspelare

Ta del av möjligheten att spela landhockey medan du studerar på college med landhockeystipendium.

LANDHOCKEY

LANDHOCKEY

Landhockeystipendium:

spela landhockey och studera på college i USA

Missa inte chansen att uppleva livet som student athlete i USA! Med college landhockey och landhockeystipendium är du i rätt miljö för att ta din landhockey till nästa nivå!

Genom idrottsstipendier och bidrag som är tillgängliga via det amerikanska collegesystemet får landhockeyspelare på college ytterligare stöd för att finansiera sin utbildning, träning och tävling. Som studentidrottare från Sverige kan du dessutom söka CSN för utlandsstudier!

Genomsnittligt stipendium
24.401
Antal full rides
1.605
Stipendium totalt i US dollar
796.000.000

Se var våra landhockeyspelare kommer ifrån!

Landhockey är en stor collegesport i USA, särskilt i nordöstra delarna av landet. Dock hittar du colleges och universitet över hela landet med collegelag.

Som landhockeyspelare på college får du träna landhockey dagligen, parallellt med dina studier. Du kommer även resa och tävla ihop med ditt collegelag för att tävla mot andra skolor över hela landet. Allt detta medan du läser mot en kandidatexamen!

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

Som landhockeyspelare på college får du tillgång tränare och personal på skolan som hjälper till att förbättra och utveckla dina färdigheter. Tack vare stipendier för landhockey får du hjälp att täcka kostnader för både studier och din landhockeysatsning.

Att vara landhockeyspelare på college är en otrolig förberedelse inför framtiden. Oavsett om du vill bli proffs i framtiden, eller helt enkelt vill kunna kombinera universitetsstudier med din passion.

Maite
Sturm

Stella
Tegtmeier

UNIVERSITY VIRGINIA COMMONWEALTH 

Science in Business and Marketing

QUINNIPIAC UNIVERSITY

Business Administration

De guidade mig genom hela processen, från att skapa en rekryteringsfilm till att hjälpa mig att komma i kontakt med tränare och slutligen ansökan till college.

Ta dig tid att fatta rätt beslut när du väljer ditt universitet och njut av livsstilen som studentidrottare, du kommer inte ångra det!
 

Att ha studerat utomlands som student athlete med idrottsstipendium är en fantastisk erfarenhet. Det är en erfarenhet som både hjälper dig växa och får ditt CV att sticka ut i mängden.

Under tiden i USA kommer du att utveckla dina engelskafärdigheter, träffa med andra internationella studenter och börja bygga nätverk för framtiden. Sist men inte minst kommer du få uppleva det kända ”collegelivet”!

Ta första steget för att bli en student athlete!

#BeAKeystone

I'm a
college coach

Find out more about Keystone Sports and our student athlete recruiting service that allows young athletes to combine education with sports.

COACH

COACH