Jag är en
tennisspelare

Missa inte de otroliga möjligheterna i USA som tennisspelare! Spela tennis samtidigt som du studerar på college med tennisstipendium.

Jag är en
tennisspelare

Missa inte de otroliga möjligheterna i USA som tennisspelare! Spela tennis samtidigt som du studerar på college med tennisstipendium.

I am a
tennis player

Become a tennis student-athlete in the US or Canada.

 

Take advantage of the college tennis system and lucrative sports scholarships to take your game to the next level.

TENNIS

TENNIS

Tennisstipendium:

spela collegetennis och studera i USA

Utveckla din tennis samtidigt som du pluggar på universitet eller college i USA. Tack vare ett tennisstipendium kan du som student athlete säkra en kandidatexamen samtidigt som du får tid och möjlighet att spela tennis.

College tennis i USA är en fantastisk plattform för spelare eftersom de inte behöver välja mellan tennis och högre utbildning. Istället kan du som spelare få en universitetsutbildning samtidigt som du utcecklas som spelare. Dessutom kan du få ekonomiskt stöd under din tid i USA tack vare tennisstipendier!

Genomsnittligt stipendium
24.401
Antal full rides
1.605
Stipendium totalt i US dollar
796.000.000

Se var våra tennisspelare kommer ifrån!

Tennis är en av de svåraste sporterna att avancera till professionell nivå. Det krävs inte bara talang och träning utan även ekonomiska resurser.

Med ett tennisstipendium kan du finansiera din tennissatsning som student athlete i USA, men också täcka kostnaderna för att studera utomlands.

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITET

UNIVERSITIES

Upptäck Alliance Athletes App. Tänk dig en app där tennistränare letar efter nya spelare till sina collegelag, och den spelaren kan vara du! Missa inte chansen att ta din tennis till nästa nivå på college i USA med Alliance Athlete App.

Flera tidigare tennislegendarer som exempelvis Mikael Pernfors har spelat tennis på college i USA. Det dock finns en nivå för alla inom collegetennis. Allt från spelare med proffsambitioner, till spelare med lägre UTR och som framför allt är ute efter erfarenheten att plugga i USA medan de får tid till sin tennis.

Nicolas
Jubera

Jasmin
Hauska

Marta
Falceto Font

Joan
Crespo

NEW YORK INSTITUTE OF TECHNOLOGY

Finance

SOUTHWESTERN COLLEGE

Biochemistry

UNIVERSITY OF SOUTH FLORIDA

Mathematics

LAMAR UNIVERSITY

Exercise Sports Science

Sport scholarships was the catalyst for my professional success, enabling me to secure a job in Wall Street and ultimately pursue an MBA at an Ivy League school.

Keystone Sports gjorde min universitetsuppelvelse möjlig från första början. Jag hade inte haft råd med undervisning utan dem.

 

Tack vare idrottsstipendier kunde jag utöva den sport jag älskar samtidigt som jag studerade och erhöll en examen i matematik.

Idrottsstipendier har varit till stor hjälp. Det gjorde det mycket enklare och bekvämare att hitta ett universitet som passade mig perfekt.

Tack vare tennisstipendium kommer du inte bara bli en bättre tennisspelare utan dessutom läsa en universitetsutbildning på kandidatnivå! Förutom det kommer du få nya vänner från hela världen, förbättra dina engelskkunskaper och växa enormt på personligt plan!

Ta första steget för att bli en student-athlete!

#BeAKeystone