Empower Through Education:

One Donation Education

Genom att donera ett stipendium för 26 EUR ger du ett barn möjlighet att delta i Right to Play utbildningsprogram under ett år.

Keystone Sports arbetar med att skapa fantastiska möjligheter för unga individer genom idrottsstipendium i USA. Vi är dock medvetna om att inte har samma tillgång till idrott och utbildning. Därför är vi oerhört stolta över att vara officiell välgörenhetspartner till Right To Play. Genom vår kampanj ”One Donation – One Education” kämpar vi för att barn i resursbegränsade områden ska få tillgång till utbildning och växa med hjälp av idrott och lek.

Kampanjens budskap är enkelt: donera ett engångs-”stipendium” på 26 EUR och hjälp ett barn att få utbildning genom Right To Plays program under ett helt år.

 

Right to Play är en ideell välgörenhetsorganisation grundad 2000 av den olympiska guldmedaljören Johann Olav Koss. Organisationen har i över 20 år arbetat för sitt viktiga syfte: använda den otroliga kraften som finns i sport och lek. Genom sitt dagliga arbete stöttar Right to Play resursbergränsade områden genom att förbättra välbefinnande, förmedla livsviktiga färdigheter och främja fred för barn och samhället i stort. Right to Play verkar inom 15 läder i Afrika, Asien och Mellanöstern. År 2022 nådde Right To Play en viktig milstolpe genom att stärka över 2,7 miljoner barn genom sina utbildningsinitiativ.

 

Ge ditt stöd och donera ett stipendium genom att besöka vår kampanjsida hos Right To Play:

Right to Play och deras betydelsefulla arbete över hela världen har stor betydelse för oss. Vi hoppas att du vill delta i kampanjen och donera ett stipendium som gör stor skillnad.

Vi på Keystone Sports hjälper mer privilegierade ”ungdomar” att tilldelas idrottsstipendium i USA och Kanada. Men tillsammans med våra student athletes strävar vi också efter att bidra till en positiv skillnad för mindre privilegierade barn. Detta uppnås genom att donera stipendier och stötta dessa barn genom Right to Play.

By contributing to the One Donation – One Education campaign, you could be the lucky donor receiving a Keystone Sports merch. Create an impact while having the opportunity to win a hoodie —donate here!

Tack för ditt bidrag!

Din stipendiedonation hjälper till att stärka barn genom utbildning och idrott!