Male soccer player at soccer showcase

Showcase Tour 2023: Rekrytering för collegefotboll genom 5 städer

December är peakseason för rekrytering inom collegefotboll. Decembermånad är även tiden för Keystone Sports årliga College Soccer Showcase. I år bjöd vi på vår största showcase någonsin och dessutom i ett turnéformat över Europa!

December är peakseason för rekrytering inom collegefotboll oc även tiden för Keystone Sports årliga College Soccer Showcase. I år bjöd vi på vår största showcase någonsin och dessutom i ett turnéformat över Europa!
Soccer players at college soccer showcase

Möjligheter för rekrytering och fotbollsstipendium

Under en spännande och intensiv tvåveckorsperiod arrangerade Keystone Sports fotbollshowcases i Spanien, Tyskland, Skandinavien och Storbritannien. Showcasen lockade talangfulla kvinnliga och manliga spelare från hela världen med mål att bli tilldelade fotbollsstipendium i USA.

Genom Keystone Sports showcaseturné fick spelare en enastående möjlighet att bli rekryterade och tilldelade fotbollsstipendier. För collegecoacher fungerar dessa event som ett utmärkt sätt att hitta nya spelare till sina collegeteam.

Female soccer players

Nya talanger på Europas mest erkända fotbollsshowcase

Intresset bland spelare och fotbollstränare för Keystone Sports fotbollsshowcase har vuxit varje år. I år deltog 575 spelare, och totalt 141 collegespelartränare letade aktivt efter potentiella spelare till sina lag.

Dessa tränare representerade colleges över hela USA och olika collegedivisoner som NAIA, JUCO och NCAA divison I-III. Collegeshowcasen fungerar som en fantastisk plattform för spelare att imponera och bli upptäckta av skolornas representanter.

 

College soccer coach watching soccer

Under showcasen spelades matcher i turneringsformat med 11v11. Genom matcherna fick vi möjligheten att bevittna talangfulla dam- och herrspealre i aktion. En nyhet för i år var den virtuella showcase-plattformen. Tack vare plattformen kunde amerikanska tränare delta och se alla matcherna online.

Women's team at soccer showcase

Prep-Day för blivande fotbollsspelare på college

Att tilldelas ett fotbollsstipendium i USA är en process med flera steg, och att vara noggrant förberedd är alltid en fördel. Därför organiserade Keystone Sports en prep-day dagen före showcasen, vilket innehöll aktiviteter både på och utanför planen. På planen hölls en session med collegecoach som en del för att förbereda spelare inför vad de kunde vänta sig under showcasematcherna.

College soccer showcase practice

Efter denna otroliga turné genom i Madrid, Hamburg, Oxford, Lillestrøm och Göteborg förlänger Keystone Sports sitt tack till alla som bidrog till att göra årets fotbollsshowcase möjlig: spelare, collegecoaches , familjer, Keystone Sports-teamet och våra partners.

Dela artikeln:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

About the author

Paulina Romo

Paulina Romo, SEO Specialist på Keystone Sports, har en masterexamen i företagsekonomi och erfarenhet inom ridsport, med inriktning dressyr. Med internationell erfarenhet från studier och arbete i Sverige, Sydkorea, Tyskland och Spanien, bidrar Paulina med en mångsidig mix av kunskap och perspektiv inom internationell marknadsföring och SEO.

Fler artiklar
Welcome session at tennis court with players
Showcases

Keystone Sports skapar showcasehistoria

Efter fyra dagar fyllda med tennis, nätverkande och inspirerande samtal, är vi stolta att meddela att 2023 års upplaga av Keystone Sports College Tennis Showcase går till historien som vår största tennisshowcase hittills!

LÄS MER >