Female college showcase player

Registrera dig nu för Keystone Sports College Tennis Showcase 2024!

Europas största scoutingevent för collegetennis närmar sig med stormsteg!

11-14 juli är det äntligen dags för den 10:e upplagan av Keystone Sports College Tennis Showcase. Läs mer vår showcase och registrera dig nu för att öka dina chanser att få ett tennisstipendium!

Gör dig redo för årets Keystone Sports College Tennis Showcase! Mellan den 11-14 juli 2024 i Leverkusen, i närheten av Köln i Tyskland, är det äntligen dags för vårt stora rekryteringsevent för collegetennis.

Vi kommer samla tennistalanger från hela världen, amerikanska collegecoacher och internationella tennisexperter. Registrera dig för vår tennisshowcase och öka dina chanser att tilldelas ett tennisstipendium i USA!

Möt coacher och experter inom collegetennis

Drömmer du om att bli rekryterad och få ett tennisstipendium i USA? Detta är din möjlighet att visa upp dina skills och knyta kontakter med collegecoacher! Varje showcasespelare är garanterad tre UTR-verifierade matcher, för maximal exponering inför coacherna.

Utöver matchplay och aktiviter på tennisbanan bjuder vår showcase på en fantastisk miljö för att prata med coacher och Keystone Sports experter samt delta i Q&As för att lära sig mer om collegetennis och hur det är att studera i USA.

College coaches watching tennis player at the court

Förberedelser för att spela tennis på college i USA

Keystone Sports College Tennis Showcase är inte bara ett event för spelare att visa upp sina färdigheter och talang in action. Vägen mot att bli rekryterad och få ett tennisstipendium för college är en flerstegsprocess. Därför finns en rad olika aktiviteter på eventschemat för att förbereda spelare så väl som möjligt för deras collegerekryteringsprocess.

Upptäck några av fördelarna med att delta i vår showcase:

  • College Prep-Day: Showcasen börjar med vår College Prep-Dag, där du som spelare får värdefull information från nuvarande collegecoacher och experter inom collegetennis.
  • Virtuell rekryteringspofil: Alla spelare får sin egen rekryteringsprofil som är tillgänglig för tränare. Profilen inneåhller all nödvändig information såsom akademiska och idrottsliga meriter och resultat.
  • Videoinspelning för rekryteringsvideo: Allt matchmaterial från showcasen finns tillgängligt för spelarna. Dessutom har du som spelare möjlighet att få hjälp att spela in och redigera din rekryteringsvideo med hjälp av professionella under evenemanget.
  • Matcher live och on-demand: Matcherna från Leverkusen kommer att streamas live och spelas in, vilket gör det möjligt att titta både online och on-demand.
  • Q&As och presentationer: Delta i presentationer och Q&As med coacher, nuvarande student-athletes, Keystone Sports team och experter inom tennis. Få en unik inblick och exklusiv information exempelvis om hur det är att spela tennis på college, antagning för college, testförberedelser och mycket mer!
  • Nätverka och prata med coacher: Missa inte tillfället att knyta kontakter och prata med collegecoacher. Lär dig mer om de universitet som de representerar, deras collegelag och presentera dig själv som potentiell spelare för deras lag!


Läs mer om alla aktiviteter och fördelar med att delta på vår tennis showcase här!

Female tennis player at college showcase

Över åren har Keystone Sports tennis showcase välkomnat mer än 750 internationella spelare, 330+ coacher från toppuniversitet i USA och över $6 miljoner USD i stipendier har delats ut.

Registrera dig nu och visa upp din talang för amerikanska tennistränare som scoutar talang till sina collegelag!

Dela artikeln:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

About the author

Paulina Romo

Paulina Romo, SEO Specialist på Keystone Sports, har en masterexamen i företagsekonomi och erfarenhet inom ridsport, med inriktning dressyr. Med internationell erfarenhet från studier och arbete i Sverige, Sydkorea, Tyskland och Spanien, bidrar Paulina med en mångsidig mix av kunskap och perspektiv inom internationell marknadsföring och SEO.

Fler nyheter
Welcome session at tennis court with players
Showcases

Keystone Sports skapar showcasehistoria

Efter fyra dagar fyllda med tennis, nätverkande och inspirerande samtal, är vi stolta att meddela att 2023 års upplaga av Keystone Sports College Tennis Showcase går till historien som vår största tennisshowcase hittills!

Läs mer >