Keystone Sports Germany

Köln

Butzweilerhofallee 3
50829 Köln
Tyskland

Keystone Sports Germany

Köln

Butzweilerhofallee 3
50829 Köln
Tyskland

Uniexperts och dess engagerade team hjälper unga idrottare med ambitioner att studera i USA, Kanada eller Storbritannien samtidigt som de utövar sport på högsta nivå. Som specialister på collegerekrytering har uniexperts stöttat talangfulla idrottare att säkra både akademiska- och stipendier för idrott sedan 2004. Med stor erfarenhet inom collegeidrott, rekrytering av studentidrottare och ansökningsprocessen för college erbjuder uniexperts även testförberedelse för SAT- och TOEFL, vilket säkerställer att studenterna uppnår optimalt resultat.

Sport-Scholarships har över 20 års erfarenhet av att göra det möjligt förtalangfulla idrottare att bli student athletes i USA. Sport-Scholarships blev en del av Keystone Sports år 2021. Tillsammans med uniexperts skapade vi Keystone Sports Germany. Detta erfarna team fortsätter att hjälpa studenter från Tyskland, Österrike och Schweiz att söka högre utbildning i USA samtidigt som de idrottar på college.

Tennis Smart har varit Storbritanniens ledande tjänst inom tennisplacering i över 15 år. Grundat av den tidigare professionella tennisspelaren Sarah Borwell, stöttar Tennis Smart brittiska juniorer att kombinera högre utbildning i USA med tennismöjligeter. Tennis Smart blev en del av Keystone Sports i början av 2022 och erbjuder en omfattande 360-lösning anpassad till varje sökande. Tennis Smart har ett stort nätverk och kontakter med över 800 tränare, inklusive NCAA I-III, NAIA och junior tennis college-tränare i USA och Storbritannien

Keystone
Sports
United Kingdom

Keystone
Sports
Norway

Se fler
globala
kontor