Keystone Sports United Kingdom

London

Hardwicks Square 1 16
SW18 4GS London
Storbritannien

Keystone Sports United Kingdom

London

Hardwicks Square 1 16
SW18 4GS London
Storbritannien

Future Elite Sports över 10 års erfarenhet av att assistera studentidrottare med rugby- och fotbollsstipendier i USA och Storbritannien. Deras team består av tidigare idrottare från olika collegesporter, vilket tillför en mångfald av erfarenheter och kunskap om framgångsrik collegerekrytering. År 2023 blev Future Elite Sports en del av Keystone Sports och tillsammans med CSUSA assisterar de Storbritannien och Irland under namnet Keystone Sports United Kingdom. Denna expansion möjliggör en bredare målgrupp av studentidrottare som söker möjligheter till idrottsstipendier.

Sedan starten 2007 har CSUSA gjort det möjligt för över 2 500 idrottare från Skandinavien, Storbritannien och Irland att kombinera collegeidrott med studier i USA. CSUSA är en del Keystone Sports sedan av 2021 och fortsätter sitt uppdrag att hjälpa studenter att bli studentidrottare – nu som Keystone Sports United Kingdom, Keystone Sports Sweden, Keystone Sports Norway och Keystone Sports Denmark.

Tennis Smart har varit Storbritanniens ledande tjänst inom tennisplacering i över 15 år. Grundat av den tidigare professionella tennisspelaren Sarah Borwell, stöttar Tennis Smart brittiska juniorer att kombinera högre utbildning i USA med tennismöjligeter. Tennis Smart blev en del av Keystone Sports i början av 2022 och erbjuder en omfattande 360-lösning anpassad till varje sökande. Tennis Smart har ett stort nätverk och kontakter med över 800 tränare, inklusive NCAA I-III, NAIA och junior tennis college-tränare i USA och Storbritannien

Keystone
Sports
Spain

Keystone
Sports
Germany

Discover all
our other
locations