Fysiologisk coaching

Performance Program

Är du redo att ta din idrottsprestation till nästa nivå?

Idrottscoaching är ett stort, viktigt område som omfattar idrottshälsa, fysiologisk coaching och atletutveckling (athlete development). Få vägledning och stöd från etablerade experter med Keystone Sports Performance Program.

Vad är fysiologisk coaching?

Fysiologisk coaching är en av de grundläggande delarna inom idrottscoahing för att stötta atleter för att kunna prestera optimalt. Det innebär en rad olika verktyg och tekniker för att utveckla idrottare fysiskt. Fysologisk coaching omfattar support för att förbättra sport-specifika färdigheter, fysiska kondition och välbefinnande som högpresterande atlet. Träningen och verktygen inkluderar exempelvis coaching och vägledning för kost, sömn, fysisk träning, skadeförebyggning och återhämtning.

Fysiologisk idrottscoaching kombinerar framför allt fysiologiska aspekter för maximal idrottshälsa. Med en långsiktig, holistisk strategi leder det till en positiv utveckling för idrottare när det gäller prestation på lång och kort sikt.

Clive Brewer​

Möt experten inom fysiologisk coaching

Clive Brewer, direktör för idrottsprestation på OrthoArizona och en global konsult, är en framstående expert inom högpresterande fysiologisk coaching, idrottscoaching och atletutveckling.

Med över 25 års erfarenhet har Clive spelat en avgörande roll i att forma professionella idrottsprogram och bidragit till mästerskapsframgång. Clives ledarskap som prestandadirektör för Columbus Crew under deras MLS-mästerskapsår betonar hans stora engagemang i att använda avancerad idrottvetenskap och idrottsmedicin i sitt arbetssätt.

Fysiologisk träning för idrottare

Med fysiologisk träning får idrottare lära sig tekniker för långsiktig framgång. Upptäck metoder för att förbättra dina färdigheter inom din sportgren, bättre fysisk kondition och lär dig de bästa övningarna från experter inom idrottshälsa. Alla dessa komponenter är integrerade i vårt program och är avgörande för att kunna träna och tävla på högsta nivå – oavsett collegeidrott.

Vad kan du förvänta dig?

av Keystone Sports fysiologiska coaching

Återhämtningstekniker

Lär dig olika återhämtningstekniker för snabbare och bättre återhämtning

Näringscoaching

Få näringscoaching från experter för att äta, må och prestera på topp som atlet

Träningstekniker

Lär dig träningstekniker för bättre fysisk kondition

Planering och förberedelser

Få rätt verktyg för planering och förberedelse för förbättrad idrottsprestation

Upptäck din fulla potential

Att vara en student athlete i USA handlar inte bara om att vara idrotta utan också en collegestudent. Upptäck och utveckla din fulla potential genom Keystone Sports idrottscoaching – skräddarsydd för idrottare som utövar collegidrott. Få råd och stöttning från våra dedikerade experter inom idrottscoaching för din tillväxt och framgång.