Mental Coaching

Performance Program

Letar du efter verktygen för att förbättra din mentala prestation som student athlete? Utöver fysisk förmåga och sportspecifika färdigheter kräver optimal idrottsprestation även mental träning. Upptäck hemligheterna med mental coaching genom Keystone Sports Performance Program – mental träning utvecklad för atleter på college.

Vad är Mental Träning?

Mental träning omfattar tekniker för att förbättra fokus, mental uthållighet och utveckla ett starkt mindset. Mental coaching används inom många olika områden på grund av de positiva effekterna på individens mentala prestation.

Mental coaching är oumbärlig inom idrottsvärlden och därför finns det idag skräddarsydd mental coaching just för idrottare. Teknikerna och metoderna spelar en avgörande roll för att stärka atleter mentalt och hur de tacklar psykologiska utmaningar.

Darren Treasure

Möt experten inom mental coaching

Dr. Darren Treasure är en framstående expert inom idrottspsykologi. Som konsult för mental prestation har han stöttat professionella atleter på absoluta toppnivån. Från OS-vinnare till världsmästare, NBA-spelare, spelare i Premier League och det vinnande amerikanska landslaget i damfotboll.

Darrens erfarenhet inkluderar också hans avgörande roll i utvecklingen av nationella idrottsutbildningsprogram. Hans bakgrund som professor och forskare inom ämnet belyser hans engagemang för att främja områdena motivation och prestationspsykologi.

Varför behövs mental träning inom idrott?

Mental träning är en av de viktigaste delarna inom idrottscoaching. Mental coaching innebär tekniker för att förbättra olika mentala och psykologiska aspekter. Till exempel fokus och koncentration, målsättning, motivation, stresshantering, mental styrka och självförtroende. Att använda sig av en mental coach är en strategisk investering för idrottare som strävar efter att prestera på högsta nivå.

Varför välja Keystone Sports Mental coaching?

Keystone Sports mentala coaching ingår i vårt Performance Program. Det är utformat av experter inom mental coaching och idrottsprestation. Med omfattande erfarenhet inom området har de kunskap och expertis när det gäller de unika kraven som ställs på toppatleter men även den unika miljö som studenter befinner sig i när de utövar sport på college i USA. Om du är en student athelte som strävar efter akademisk och idrottslig framgång är Keystone Sports Performance Program din väg till framgång och utveckling.

Vad kan du förvänta dig?

från Keystone Sports Mental Coaching

How to set your goals

Learn how to set realistic yet ambitious goals 

Motivation strategies

Discover motivation strategies to boost motivation 

Building confidence

Get the right tools to build confidence as an athlete and student 

Focus and concentration 

Gain knowledge on how to sharpen focus and concentration 

Upptäck din fulla potential

Det är inte bara professionella atleter som behöver mental träning. Alla idrottare och atleter som strävar efter att förbättra sin prestation har nytta av en mental coach. Upptäck din fulla potential som student athlete nu. Börja din mentala träning med Keystone Sports och förbättra din mentala prestation som idrottare och student!