tennis showcase showmatch

College Tennis Showcase: Tennis Brothers Felix Mischker mot Tom Zeuch i showmatch!

Gör dig redo för en oförglömlig showmatch när två tennisprofiler kliver in på banan!

Gör dig redo för Europas främsta tennisrekryteringsevent: Keystone Sports College Tennis Showcase. För att fira den 10:e upplagan av vår collegetennistradition arrangerar Keystone Sports och UTR Sports en episk showmatch!

Sommaren är äntligen här och årets stora collegetennisevent närmar sig med stormsteg: Keystone Sports College Tennis Showcase. Mellan den 11-14 juli i Leverkusen, Tyskland, är det återigen dags att samla spelare, amerikanska collegecoacher och tennisentusiaster från hela världen för Keystone Sports scoutingevent för collegetennis.

För att fira den 10:e upplagan av vår tennisshowcase arrangerar Keystone Sports och UTR Sports en episk showmatch under årets showcase. Fredag den 12 juli kl. 18.00 sker en rafflande tennisbattle mellan Tennis Brothers Felix Mischker och Tom Zeuch.

Toppklass-tennis på Keystone Sports Showcase!

Showmatchen, som har gratis inträde, hålls på Leverkusen RTHC och väntas locka en härlig mix av publik. Allt från showcasespelare och föräldrar, till amerikanska collegecoacher och tennisfans i Leverkusen. Detta är helt enkelt en match som du inte får missa!

tennis showcase showmatch info

Möt tennisprofilerna Felix Mischker och Tom Zeuch

Felix Mischker
Felix Mischker (UTR 12.20) från Tennis Brothers, har en stor följarskara på sociala medier tillsammans med sin bror Lucien. Med över 200 000 subscribers på YouTube har Felix och Lucien en skapat en hängiven publik över hela världen tack vare content om tennis och Felix resa mot att bli pro player och nå ATP top 1000.

Tom Zeuch
Tom Zeuch är en student-athlete i USA som spelar collegetennis för University of Indianapolis. Tom siktar på att gå pro och är mycket engagerad i tennissatsning. Han är för närvarande rankad som nummer 1 i NCAA DII med UTR 12.46.

Var med i collegeshowcasens spänning

Oavsett om du älskar tennis eller är ett fan av Felix Mischker och Tom Zeuch: detta en match du vill se! Kvällen kommer bjuda på en kombination av top-class tennis och underhållning. Förutom showmatchen får du som publik även ta del av intervjuer med internationella tennisprofiler och spännande utlottningar. Gör dig redo för en oförglömlig kväll med tennisaction!


Drömmer om att bli rekryterad av en coach och få ett tennisstipendium i USA? Registrera dig för Keystone Sports College Tennis Showcase och öka dina chanser att bli en student-athlete! Läs mer om fördelarna med att vara med på college showcase och registrera dig nu!

Dela artikeln:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

About the author

Paulina Romo

Paulina Romo, SEO Specialist på Keystone Sports, har en masterexamen i företagsekonomi och erfarenhet inom ridsport, med inriktning dressyr. Med internationell erfarenhet från studier och arbete i Sverige, Sydkorea, Tyskland och Spanien, bidrar Paulina med en mångsidig mix av kunskap och perspektiv inom internationell marknadsföring och SEO.

Fler nyheter
Welcome session at tennis court with players
Showcases

Keystone Sports skapar showcasehistoria

Efter fyra dagar fyllda med tennis, nätverkande och inspirerande samtal, är vi stolta att meddela att 2023 års upplaga av Keystone Sports College Tennis Showcase går till historien som vår största tennisshowcase hittills!

Läs mer >