Screenshot of virtual soccer showcase

Virtuell College Showcase: En innovativ fotbollsshowcase

Läs sammanfattningen av vår virtuella showcase för collegefotboll. Med Keystone Sports innovativa plattform arrangerade vi vår första virtuella fotbollsshowcase som överskred geografiska gränser. Detta gjorde det möjligt för amerikanska collegetränare och internationella spelare att delta från vilken plats som helst i världen!

I samband med Keystone Sports College Soccer Showcase-turné över 5 städer avslutades Europas största evenemang för fotbollsrekrytering med en virtuell showcase.

Från den 19:e till den 23:e januari arrangerade Keystone Sports vår allra första virtuella fotbollsshowcase. Onlineformatet gjorde det möjligt för amerikanska collegetränare och spelare över hela världen att delta.

Screenshot of virtual soccer showcase

Utvecklingen av Collegerekrytering

Som ett starkt brand bestående av åtta ledande företag inom collegerekrytering, utvecklar Keystone Sports ständigt nya innovativa lösningar.

Konceptet med virtuella collegeshower introducerades redan under förra årets tennisshowcase. Tack vare Keystones nyutvecklade plattform kunde deltagarna virtuellt delta i collegeshowcasen för tennis från vilken plats som helst i världen.

Under den virtuella rekryteringsevenemanget för collegespelare i januari kunde internationella studenter med fotbollsdrömmar enkelt delta och öka sina chanser att bli rekryterade till ett amerikanskt collegelag.

Resan mot ett fotbollsstipendium

Som ett virtuellt rekryteringsevenemang utan geografiska gränser hade den första upplagan av Keystone Sports Virtual College Soccer Showcase imponerande 163 tränarprofiler. Dessa tränare representerade universitet och colleges inom alla NCAA-divisioner och NAIA. På spelarsidan använde 581 fotbollsspelare denna utmärkta möjlighet att bli rekryterade och tilldelas fotbollsstipendium i USA. Totalt nådde det imponerande antalet av tränarleads till hela 2091.

Keystone Sports arbetar för att att stötta spelare så mycket som möjligt under deras resa för att bli student-athletes i USA. Showcasen erbjöd en enastående möjlighet att ha enskilda möten mellan collegetränare och spelare. Dessutom innehöll showcasen fler nyttiga inslag såsom presentationer, matchstreaming, workshops och frågestunder.

Showcasen skapade ett imponerande engagemang och totalt antal interaktioner. Showcasen lockade mer än 500 visningar på matchstreamingen och webbinaren med gästtalare och experter genererade 214 besök. Dessutom fick deltagarna ta del av insiktsfulla frågestunder där alumner delade med sig av sina förstahandsupplevelser av att studera och spela collegefotboll i USA.

Stort tack från Keystone Sports

Vi skickar vårt varmaste och största tack till alla deltagare som bidrog till framgången för årets virtuella fotbollsshowcase– spelare, tränare, partners, gästtalare och Keystone Sports team. Ert engagemang förvandlade verkligen showcasen till något extraordinärt.

Upptäck alla kommande Keystone Sports college showcases och registrera dig för vårt nästa event!

Dela artikeln:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

About the author

Paulina Romo

Paulina Romo, SEO Specialist på Keystone Sports, har en masterexamen i företagsekonomi och erfarenhet inom ridsport, med inriktning dressyr. Med internationell erfarenhet från studier och arbete i Sverige, Sydkorea, Tyskland och Spanien, bidrar Paulina med en mångsidig mix av kunskap och perspektiv inom internationell marknadsföring och SEO.

Fler nyheter
Welcome session at tennis court with players
Showcases

Keystone Sports skapar showcasehistoria

Efter fyra dagar fyllda med tennis, nätverkande och inspirerande samtal, är vi stolta att meddela att 2023 års upplaga av Keystone Sports College Tennis Showcase går till historien som vår största tennisshowcase hittills!

Read More