Nytt partnerskap mellan Keystone Sports och Good to Great Academy

Nytt partnerskap mellan Keystone Sports och Good to Great Tennis Academy

Förenar krafterna för att stötta unga talanger i deras satsning på tennis och studier i USA

Keystone Sports, är stolta över att presentera ett nytt partnerskap med Good to Great Tennis Academy (GTG), Skandinaviens ledande tennisakademi.

Keystone Sports, sportdivisonen inom Keystone Education Group, är stolta över att presentera ett nytt partnerskap med Good to Great Tennis Academy (GTG), Skandinaviens ledande tennisakademi. Detta strategiska samarbete syftar till att erbjuda oslagbara möjligheter för GTG’s tennisspelare att rekryteras och tilldelas tennisstipendium i USA, vilket i sin tur innebär att spelare kan kombinera idrott och universitetsstudier. 

Good to Great Tennis Academy är grundad av de välkända tennisprofilerna Magnus Norman, Mikael Tillström och Nicklas Kulti. Akademun har som mål att utveckla tennisspelare från ”Good to Great” och förbereda unga spelare för framgång både på och utanför tennisbanan. GTG är globalt erkända för sitt engagemang i att fostra talang och ge spelarna de värderingar som krävs för långsiktig framgång. 

Möjligheter till collegetennis för GTG-spelare på toppuniversitet i USA och Kanada

Magnus Norman, som coachar Stan Wawrinka, och Mikael Tillström, som coachar Gaël Monfils, är centrala personer i partnerskapet. Keystone Sports och GTG delar samma mål att ge spelarna vid GTG-akademin de bästa möjliga alternativen vid övergången från gymnasiet till universitetet. Genom partnerskapet får GTG-spelarna en unik möjlighet att upptäcka och tilldelas tennisstipendier vid de toppuniveristet i USA och Kanada, för att på så vis kunna utmärka sig både idrottsligt och akademiskt. 

”Vi är väldigt glada över att samarbeta med Good to Great Tennis Academy”, säger Roger Thiele, Commercial Director på Keystone Sports. ”Detta samarbete speglar vårt gemensamma engagemang för att stötta idrottande studenter att nå sina drömmar, både på tennisbanan och i klassrummet. Tillsammans med GTG ser vi fram emot att skapa nya möjligheter för dessa talangfulla spelare och hjälpa dem att ta nästa steg i sina akademiska och idrottsliga karriärer.” 

”Partnerskapet mellan Keystone Sports och Good to Great Tennis Academy är ytterligare en milstolpe i akademins historia. Det ger unga tennisspelare en tydlig väg att fortsätta sin utveckling i en collegemiljö som värdesätter både idrott och utbildning, och hjälper dem att ta del av värdefulla tennisstipendier,” säger Magnus Norman, technical director vid Good to Great Tennis Academy.  

Dela artikeln:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

About the author

Paulina Romo

Paulina Romo, SEO Specialist på Keystone Sports, har en masterexamen i företagsekonomi och erfarenhet inom ridsport, med inriktning dressyr. Med internationell erfarenhet från studier och arbete i Sverige, Sydkorea, Tyskland och Spanien, bidrar Paulina med en mångsidig mix av kunskap och perspektiv inom internationell marknadsföring och SEO.

Fler nyheter