Running track

Keystone Sports presenterar: Class of 2023

Keystone Sports stolta över att presentera höjdpunkterna från vår Class of 2023. Fördjupa dig i den spännande världen inom collegesport och idrottsstipendier.

Läs mer och uppmärksamma Keystone Sports Class of 2023: våra 1224 student-athletes som vågade drömma stort och nu tävlar inom collegeidrott samtidigt som de studerar på college i USA.

Ett år av tillväxt: 

Under 2023 har Keystone Sports nå nya höjder och hjälpt 1224 student-idrottare att börja på college. Detta är en betydande ökning (20,5%) från de 1015 idrottare som vi hjälpte år 2022. Tillväxten speglar vårt konstanta och stora engagemang för att stötta idrottstalanger och skapa förutsättningar för akademisk framgång.

 

 

Infographic illustrating the comparison between 2022 and 2023 regarding the number of full-ride sports scholarships

Den mest mångfacetterade klassen att tilldelas stipendium: 

USA och Kanada är mycket populära platser för idrottsstipendier. Fotboll, tennis, friidrott, golf och simning är toppval för student-athletes som navigerar genom den amerikanska collegeidrotten. Class of 2023 består av idrottande studenter som tävlar i 24 olika idrotter och är den mest mångsidiga klassen hittills, med 41 olika nationaliteter representerade. De länder vi hjälpt flest idrottare är från Spanien, Storbritannien, Tyskland, Norge, Sverige, Danmark och Schweiz. Australien, Nya Zeeland, Mexiko och Japan är stora marknader som även växer fram.

Rekord för stipendiumvärde: 

Vårt mission att förändra idrottares liv återspeglas i det genomsnittliga stipendievärdet, som överstiger 24 000 USD per år. Totalt har Class of 2023 säkrat otroliga 93,7 miljoner USD i stipendier – en påtaglig demonstration av den påverkan vi strävar efter att skapa.

”Mapping Trends in Sports Scholarships: A Dive into the Class of 2023″  

Bortom siffrorna går vår rapport Mapping Trends in Sports Scholarships: A Dive into the Class of 2023 in på djupet kring de över 2200 student-idrottare som assisterades de senaste två akademiska åren. Vidare avslöjar rapporten trender för idrottsstipendier över Europa, Asien, Oceanien, Afrika och Sydamerika. Upptäck vilka stater och universitet som håller på att bli heta platser för specifika idrotter.

Infographic illustrating Keystone Sports top five college sports

För en närmare titt på trenderna som formar framtidens idrottsstipendier, få tillgång till den kompletta rapporten genom att klicka här. Följ med oss och stärk idrottande studenter och omdefiniera framgång i den dynamiska världen av collegeidrott.

Klassen 2023 visar på andan inom Keystone Sports – där idrottsdrömmar blir verklighet, och talanger på idrottsarenan och i klassrummet framträder från världens alla hörn. Vi formar framtiden och främjar en gemenskap av ambitiösa and inspirerande student-atheltes.

 

Keystone Sports

Dela artikeln:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

About the author

Paulina Romo

Paulina Romo, SEO Specialist på Keystone Sports, har en masterexamen i företagsekonomi och erfarenhet inom ridsport, med inriktning dressyr. Med internationell erfarenhet från studier och arbete i Sverige, Sydkorea, Tyskland och Spanien, bidrar Paulina med en mångsidig mix av kunskap och perspektiv inom internationell marknadsföring och SEO.

Fler nyheter
Clive Brewer expert inom fysiologisk coaching och athlete development
Corporate News

Lansering av Keystone Sports Performance Program

Keystone Sports presenterar stolt vårt Performance Program, en unik satsning som kombinerar fysisk och mental träning. Programmet är utvecklat av de globalt erkända experterna Clive Brewer och Dr. Darren Treasure och syftar till att förbättra idrottsprestation för idrottande studenter.

Read More