Två nya företag blir del av Keystone Sports

Keystone Sports expanderar sin tjänst för collegerekrytering med I-CON Sports och Future Elite Sports.

Två ledande företag inom collegerektyering, I-CON Sports och Future Elite Sports, blir en del av Keystone Sports. Läs mer om de två nya företagen i vårt pressmeddelande.

Keystone Sports, collegerekryteringsdivisonen av Keystone Education Group (Keystone), är glada att meddela att två nya företag blir en del av Keystone Sports: I-Con Sports (Spanien & Japan) och Future Elite Sports (Storbritannien).

I-Con Sports och Future Elite Sports har omfattande erfarenhet av fotboll, rugby och tennisstipendier. Tillsammans har de skickat över 3 000 internationella studenter till USA och Storbritannien samt säkrat över 60 miljoner USD i stipendier.

VD för Keystone Education Group, Fredrik Högemark: ”Genom Keystone Sports har vi hjälpt över 10 000 studenter i Europa att följa sina akademiska och idrottsdrömmar i Nordamerika.

Det finns en stark önskan från studenter att studera och idrotta i USA och Kanada, tack vare den fantastiska sportkulturen, faciliteterna och finansieringen som finns tillgänglig ihop med högre utbildning.

Med I-Con Sports och Future Elite Sports kommer vi att hjälpa ett större nätverk av studenter i Spanien och Storbritannien att uppnå sina utbildnings- och idrottsmål. Vi kommer också att kunna utöka vår rekryteringstjänst i Storbritannien, genom att skapa möjligheter för att utöva sport samtidigt som man förföljer högre utbildning.”

VD och grundare av I-Con Sports, Marc Becker: ”Genom att ansluta sig till Keystone tar I-Con Sports ett steg längre i att stärka sina band med collegeidrott i USA och förbättra sina tjänster mot idrottande studenter.”

I-CON Sports joins Keystone Sports

I-Con Sports är välkänt för sitt ”Study and Play”-program, ett program stöttar studenter under deras studier och tillhandahåller ekonomiskt stöd. Programmet har utvecklats i samarbete med Rafa Nadal Foundation och Carlos Costa, tidigare topp 10 ATP-tennisspelare och nuvarande manager för Rafa Nadal.

Med Future Elite Sports kommer Keystone Sports nu också att kunna erbjuda idrottande studenter möjligheten att söka högre utbildning samtidigt som de spelar fotboll och rugby i Storbritannien, utöver rekryteringstjänsten för collegesport i USA.

Future Elite Sports grundare, Greg Josling: ”Med många av de bästa collegerekryteringsföretagen från hela världen som nu går samman som en del av Keystone, kommer våra idrottande studenter ha direkt tillgång till collegetränare från colleges i Amerika, till evenemang runt om i Europa och till samarbeten kring collegebesök och övriga upplevelser.”

Affären kommer efter en tid av stor expansion för Keystone Sports, som inkluderar tidigare förvärv av flera ledande europeiska collegerekryteringsföretag inklusive CSUSA, Sport-Scholarships, AGM Sports och uniexperts.

I början av april i år meddelade Keystone också förvärvet av studddy, en tysk  studentplattform, vilket bidrar till företagets expansion av dess globala sök- och rekryteringsverksamhet för studenter.

Om Keystone Sports

Keystone Sports är den del av Keystone Education Group som rekryterar idrottare för collegeidrott i USA och Kanada. Vi hjälper internationella student-athletes att matchas med colleges och tilldelas idrottsstipendier i USA. Med 85 anställda i 11 länder, med de flesta av personalen som tidigare student-athletes, är Keystone Sports experter inom collegeidrottt såsom fotboll, tennis, golf, friidrott, simning, basket och 15 ytterligare sporter.

Sedan 1998 har våra brands, AGM (Spanien), CMAS (Mexiko), Sport-Scholarships och uniexperts (Tyskland), Tennis Smart (Storbritannien) och CSUSA (Storbritannien/ Skandinavien), hjälp över 10 500 internationella idrottande studenter till 820 colleges i USA och Kanada, och säkrat över 600 miljoner USD i universitetsstipendier i USA.

Om I-Con Sports

I-Con Sports, med säte i Barcelona, ​​hjälper studenter som vill kombinera idrott med högre utbildning i USA. Detta ledande tennisrekryteringsföretag, grundat 2004 av Marc Becker och hans partner Alexandra Costa, har hjälpt över 1 200 student-athletes från över 50 länder att studera i USA och säkrat över 60 miljoner USD i stipendier.

Om Future Elite Sports

Future Elite Sports, med säte i Storbritannien, grundades 2013 med målet att ge talangfulla unga idrottare möjligheter inom sport. Under de senaste åren har Future Elite Sports hjälpt över 1 500 studenter att få idrottsstipendier och akademiska stipendier i Storbritannien. Future Elite Sports är stolta över att göra sina klienter så rekryterbara som möjligt genom att fokusera på 3 nyckelvärden; atletik, utbilding och förmåga.

Dela artikeln:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Email

About the author

Oriol Peiris Portabella

Oriol Peiris, Marketing Manager för Keystone Sports, har stor nytta av sin bakgrund som tidigare spansk fotbollsspelare på hög nivå i Spanien och Storbritannien. Han har studerat vid Stanford University och University of VIC. Med expertis inom både sport och utbilding driver Oriol innovativa marknadsföringsstrategier inom sportindustrin.

Fler nyheter
Clive Brewer expert inom fysiologisk coaching och athlete development
Corporate News

Lansering av Keystone Sports Performance Program

Keystone Sports presenterar stolt vårt Performance Program, en unik satsning som kombinerar fysisk och mental träning. Programmet är utvecklat av de globalt erkända experterna Clive Brewer och Dr. Darren Treasure och syftar till att förbättra idrottsprestation för idrottande studenter.

Läs mer